Mark Pellegrino | Rob Raco | Samantha Smith

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Derült égből apu (2016) magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

Derült égből apu (2016)

Derült égből apu (2016) / Two Is a Family s0e0 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé uuiddgp.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Derült égből apu (2016) film információk

Tartalom

Samuel mindenféle problémától mentes, gondtalan agglegényéletét éli a napsütötte Dél-Franciaországban. Egy nap váratlan esemény zavarja meg futó kalandokkal színesített, békés hétköznapjait: betoppan egy régi barátnő az életéből és kiderül, hogy van egy lánya, akiről eddig nem is tudott. Mielőtt a meglepetésből felocsúdhatna, a nő el is tűnik, ám hátrahagyja a csecsemőjüket. Az újdonsült apuka kétségbeesésében lányával együtt útnak indul Londonba, hogy megtalálja anyukáját, azonban nem jár sikerrel. Samuel ezután úgy dönt, hogy a városban marad és munkát vállal. Ahogyan múlnak az évek, a férfi némi baráti segítséggel szép lassan beletanul az apai szerepbe és lányával elválaszthatatlanok lesznek. Egy napon azonban újra felbukkan életükben a kislány anyja... (Forgalmazza: Vertigo Média)

Részletek

Derült-égből-apu-(2016)
Two Is a Family

Franciaország

Rendező: Hugo Gélin
Forgatókönyvíró: Hugo Gélin, Mathieu Oullion
Zene: Rob Simonsen
Szereplők: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Gloria Colston, Susan Fordham, Anna Cottis, Karl Farrer, Richard Banks, David Lowe, Phelim Kelly