Népszerű sorozatok

Eve
Six

Doctor Doctor 1. évad 3. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Doctor Doctor 1. évad 3. rész magyar felirattal

Doctor Doctor 1. évad 3. rész magyar felirattal / Doctor Doctor s01e03 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé uuiddgp.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Doctor Doctor 1. évad 3. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

Egy emelkedő pályán lévő szívsebész élete hirtelen váratlan fordulatot vesz, hogy hangos becsapódással találja magát újra két lábbal a földön. Korábban egy nagyvárosi menő kórházban dolgozott, most egy vidéki kisváros ovosa. Úgy fest, hogy ez élete eddigi legrosszabb éve...

Részletek

Doctor-Doctor-1-évad-3-rész-magyar-felirattal
Doctor Doctor

Sorozat

Ausztrália
2016, 50"  |  Premier: 2016.09.14.
Dráma

Rendező: Peter Salmon
Forgatókönyvíró: Ian Collie, Alan Harris
Zene: David McCormack
Szereplők: Rodger Corser, Nicole da Silva, Ryan Johnson, Tina Bursill, Hayley McElhinney, Chloe Bayliss, Matt Castley, Belinda Bromilow, Shalom Brune-Franklin