210. Foxy le Renard Argenté ! Une intervention de dérangement violente | 209. Premier Round ! Un tour de Donuts Race | 208. Léquipage pirate de Foxy et le Davy Back !

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Odaát 8. évad 7. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Odaát 8. évad 7. rész / Supernatural s08e07 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé uuiddgp.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A két testvér, Sam és Dean hosszú idő után kapcsolatba lépnek apjukkal, és elindulnak, hogy felkutassák őt. Ekkor azonban még nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra is vállalkoznak. A titkos telefonüzenet egy kaliforniai városba vezeti a fivéreket, ahol megmagyarázhatatlan események tartják rettegésben a helyi lakosokat. A két férfi egy olyan hátborzongató világban találja magát, ahol a rémtörténetek és a babonák teremtményei szó szerint megelevenednek.

Részletek

Odaát-8-évad-7-rész
Supernatural

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2005, 44"  |  Premier (HU): 2006.09.08.
Fantasy | Dráma | Horror | Thriller | Misztikus


Forgatókönyvíró: Julie SiegeProducer: Eric Kripke, McG, John Shiban
Szereplők: Jensen Ackles, Jared Padalecki, Misha Collins, Lauren Cohan, Katie Cassidy, Rob Benedict, Julie McNiven, Samantha Ferris, Alona Tal, Genevieve Padalecki