Népszerű sorozatok

Eve
Six

Parányi varázslat 3. évad 00. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Parányi varázslat 3. évad 00. rész magyar felirattal

Parányi varázslat 3. évad 00. rész magyar felirattal / The Good Witch's Garden s03e000 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé uuiddgp.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Parányi varázslat 3. évad 00. rész magyar felirattal film információk

Tartalom

Egy titokzatos, gyönyörű nő, Cassandra Nightingale beköltözik egy öreg, elhagyatott, kísértet járta házba, ahol állítólag a korábbi tulajdonos szelleme kísért. A middletoni kisváros lakóinak Cassandra egy különleges, varázslatos, mindig mosolygós, optimista és boszorkányos nő. Sőt, milyen különös, hogy mindig jó dolgok történnek, amikor a közelben van. A történetek folyamán varázslatos dolgok történnek és a kisváros lakói Cassandrának tulajdonítják az eseményeket. Mindenki arra kíváncsi, vajon tényleg boszorkány-e Cassandra?

Részletek

Parányi-varázslat-3-évad-00-rész-magyar-felirattal
The Good Witch's Garden

Kanada
2009, 86"  |  Premier: 2009
Fantasy | Dráma | Családi

Rendező: Craig PryceÍró: G. Ross Parker
Forgatókönyvíró: Rod Spence
Szereplők: Catherine Bell, Chris Potter, Catherine Disher, Peter MacNeill, Rob Stewart, Matthew Knight, Elizabeth Lennie, Hannah Endicott-Douglas, Jordy Benattar